Takmateriale

Det er ofte ønskelig med lys gjennom taket, og da kan en velge mellom glasstak og takplater i plast med isolering. Hvis en ønsker se blå himmel gjennom taket er det kun glasstak som er alternativet.

Noen er mer lyssensitive og opplever at det blir for mye lys når en har glasstak i tillegg til glass på veggene. Det er viktig at en har tenkt igjennom dette før en bygger, da det blir en litt stor sak å endre på i ettertid.

Glasstakene er solreflekterende, og har laminert innerglass som hindrer falming.

Prismessig vil kanalplater bli det rimeligste taket, og det er også raskest å montere. Det gir noe lysgjennomgang i taket, men her man kan ikke se gjennom. En har valget mellom opalhvite, klare og sotfargede plater.

For de som ønsker tett tak er sandwichplater et godt alternativ. De gir veldig god isolering og har en fin overflate både utvendig og innvendig. Monteres i samme profilsystem som glass og kanalplater.

Ofte kan det være en god løsning å kombinere glasstak og tett tak slik at en får noe lys i taket, men samtidig ikke får et så lyst tak som et glasstak nødvendigvis vil bli.

Ta kontakt med oss eller kom innom vårt showroom.

Vi hjelper deg å designe, tegne og produsere etter dine behov og ønsker.