La deg inspirere

Forleng sommeren, slipp lyset inn. Se aktuelle saker og bilder av noen av våre vinterhager og hagestuer.

Vårkampanje på hagestuer og vinterhager!

Våren har endelig kommet og sola varmer. Med en hagestue fra Bøcon forlenger du sommeren og kan nyte utendørsfølelsen hele året. Vi kommer hjem til deg på gratis befaring og hjelper deg med å skreddersy ditt nye favorittrom.

Nyter gode dager i hagestuen 

Hagestuen fremstår som ny selv om det ble bygget av i 2013 av huseier selv, Eldor Otto Gilje. Konen Alvhild Høie Gilje har stått for interiøret, og sammen har de skapt en perfekt hagestue som brukes flittig, både sammen med venner og når storfamilien kommer på besøk.

Bøcon feirer 25 år og har fått ny utstilling

 
Velkommen til vårt showroom med nye utstilling av vinterhager, hagestuer, rekkverk og skyvedører.Du finner oss på Kvål i Sandnes.

Kontakt oss for befaring og tilbudBesøk butikken vår, ta kontakt med oss på telefon eller e-post i dag!

Innglasset balkong i solid kvalitet

 

Har du alltid hatt lyst på en innglasset balkong? Bøcon hjelper deg med å finne riktig løsning til din balkong i solid kvalitet tilpasset norske forhold.

Lys og koselig hagestue

 

Har du lyst på et ekstra rom hvor du kan nyte sene kvelder sammen med familien og gode venner? Tenker du på en frittstående løsning eller vil du en hagestue tilpasset boligen. Uansett får du den i solid kvalitet tilpasset norske værforhold.

Utefølelse i lun vinterhage

 

Ønsker du å nyte utendørsfølelsen året rundt? Har du lyst på et ekstra rom som kan åpnes opp mot din eksiterende bolig, uten å miste innetemperaturen? Hos Bøcon får du vinterhage i solid kvalitet med skreddersydde løsninger.

Ta kontakt med oss eller kom innom vårt showroom.

Vi hjelper deg å designe, tegne og produsere etter dine behov og ønsker.