Lys og koselig hagestue

Har du lyst på et ekstra rom hvor du kan nyte sene kvelder sammen med familien og gode venner? Tenker du på en frittstående løsning eller vil du en hagestue tilpasset boligen. Uansett får du den i solid kvalitet tilpasset norske værforhold.

 

Lengter du etter mye lys og nærhet til hagen og naturen, er hagestue noe for deg. Forleng sommeren med en lys og koselig hagestue fra Bøcon. Dessuten kan hagestuen gi en flott forlengelse av boligen.

Skreddersydde løsninger

Bøcon har skreddersydde løsninger som passer dine ønsker og behov. Innglassing av verandaen er det mest populære alternativet, men kanskje du ønsker en løsning som frittstående i hagen, tilbygg til garasjen, inntil en fjellvegg på tomten, mellom to bygg med glassvegg på hver side, på balkong eller takterrassen i borettslaget.

– Med 25 års erfaring med hagestuer og vinterhager, har vi stor kunnskap om ulike løsninger. Bøcon designer, tegner, produserer og monterer din hagestue etter dine ønsker og behov, forteller daglig leder Jonny Johansen.

Her finner du informasjon om alt fra brukssesong, material, oppvarming til byggesøknad og kostnader.

Solid kvalitet

Hos Bøcon er du garantert en hagestue i solid kvalitet tilpasset norske forhold. Siden 1995 har bedriften prosjektert, produsert og levert hundrevis av skreddersydde hagestuer.

– Våre systemer og profiler utviklet slik vi er 100 prosent sikre på at de holder under barske, norske klimatiske forhold, sier Johansen.

Det kan være mye å tenke på før du skal bygge en hagestue. Trenger du hjelp til å planlegge og bygge din hagestue, så hjelper Bøcon deg i mål med fokus på kvalitet og funksjonell stil og løsninger.

Ta kontakt med oss eller kom innom vårt showroom.

Vi hjelper deg å designe, tegne og produsere etter dine behov og ønsker.