Utefølelse i lun vinterhage

Ønsker du å nyte utendørsfølelsen året rundt? Har du lyst på et ekstra rom som kan åpnes opp mot din eksiterende bolig, uten å miste innetemperaturen? Hos Bøcon får du vinterhage i solid kvalitet med skreddersydde løsninger.

 

En vinterhage kan brukes både om sommeren og om vinteren, og slipper inn mye naturlig lys. Bøcon hjelper deg med å finne en vinterhage som passer dine behov og ønsker – enten det er en halv- eller fullisolert vinterhage som gjør vinterhagen en lun og koselig oase året rundt.

Det kan være mye å tenke på før bygging av en vinterhage starter. Trenger du hjelp til å planlegge og bygge din vinterhage, så hjelper Bøcon deg i mål med fokus på kvalitet og funksjonell stil og løsninger.

– Det mest vanlige er at vinterhagen bygges på boligen, slik at det kan benyttes uten å gå ut i vær og vind. Vi har skreddersydde løsninger og hjelper deg med å designe, tegne, produsere og montere din vinterhage, forteller daglig leder Jonny Johansen i Bøcon.

Utefølelse med skyvedører i glass

Skyvedører i glass gir store lysflater og flott utsikt, og ikke minst en god gjennomlufting på varme dager. Blir det kaldt regnet øser ned, kan du bare stenge dørene og fremdeles nyte hagen og utsikten din i lune omgivelser.

Bøcon lager skyvedører i mange kombinasjoner og har også andre alternativer som foldedører.

Å velge riktig vinterhage krever god planlegging. Ta kontakt med Bøcon eller kom innom showroomet. Bøcon har nyttig informasjon som er viktig å ta med seg i prosessen.

Ta kontakt med oss eller kom innom vårt showroom.

Vi hjelper deg å designe, tegne og produsere etter dine behov og ønsker.