Hagestuen

Hagestue eller «utestue» har de siste 10-15 årene blitt et begrep for å glasse inn verandaen eller uteplassen slik at brukssesongen blir mye mer enn kun noen hektiske sommeruker

/editor_files/hagestuen.jpg

Utesesong fra tidlig vår til sen høst
- uavhengig av vind og nedbør Enkle uisolerte løsninger er oftest nok. En slik uisolert løsning vil følge sesongens temperatursvingninger, men likevel ta vare på varmegivende solgløtt - vind og nedbør trenger du ikke tenke på. Mange velger likevel å bruke terrassevarmer eller gassovn på de kaldeste dagene.
  Fleksibel løsning
Det er viktig med dører og vinduer som kan åpnes mye opp slik at man på varme dager virkelig «sitter ute». Enkelte ganger kan det bli svært varmt under «lystaket», da er man takknemlig for alle vindpust man kan få.
Hagestue for enda lengre sesong
Ved å isolere gulvet, benytte isolerglass i alle glass og velge et mer isolerende tak får man et bygg som holder bedre på varmen. Da får man i de fleste strøk ca 10 måneders sesong. Vi anbefaler dette da flere av våre kunder har angret seg i ettertid for at de valgte helt uisolerte løsninger. De aller fleste bruker det nye uterommet mer enn de tenkte i utgangspunktet.
  Taket
Det finnes en rekke takalternativer, fra enkle glasstak og varmereflekterende isolerglass, til tak i Polycarbonat. Disse, og fullisolerte uterom (vinterhager) finner du også informasjon om i denne katalogen.