Bærende rammerverk i aluminium for vinterhager

Som rammeverk for glass er aluminium uslåelig. Det tåler store fysiske belastninger og store temperaturforskjeller, sol, vind og nedbør. Vedlikehold trenger du heller ikke tenke på, kun vanlig vask. Våre aluminiumsrammer holder seg like fine år etter år - og de er 100% tette. Aluminium egner seg også utmerket som alternativ til limtre.

/editor_files/bocon.jpg

Tak, skyvefelt, faste glasspartier og vinduer i en og samme utførelse og farge. Bøcon systemet for vinterhager gir deg et vakkert og meget solid bygg.

Takrennen
er egentlig en bærekanal med innebygget takrenne. Dette gir den stor stivhet. I tillegg kan den leveres med innebygget stålprofil til forsterkning for større snøbelastning etc.

Taket
har sperrer med innfelt taksystem for innfesting av glass eller platetak. Dette gir et meget kompakt system uten mye skruearbeid. Topplisten har en pent avrundet form som tar seg fint ut fra utsiden. All innfesting av sperrer har dekkplater.

Hjørnestolper
utgjør sammen med karmer på skyvedører og vinduer en solid og integrert helhet som tåler store belastninger. Leveres en rekke forskjellige varianter.

Taknedløp
kan bygges inne som en del av hjørneløsningen eller legges utenpå. På denne måten blir både renne og nedløp en diskre del av konstruksjonen.

Takavslutninger
hører naturlig til systemet slik at hele bygget får en harmonisk og riktig helhet.