Skyvepartier

Våre skyvbare dør- og vinduspartier er produsert i kraftige aluminiumsprofiler der glasset er montert i gummipakninger. Skyverpartier lages i alle høyde både som dører og vinduer.

/editor_files/skyveparti.jpg

Enkel montering
Etter å ha festet øvre og nedre karmprofil løftes dørene/vinduene enkelt på plass, og låses til sporprofilen med en låsevinkel. Detaljert norsk monteringsanvisning med tekst og tegninger medfølger. Er du i tvil om noe, så kontakt erfarent personell på vår service telefon.

 

Store glassflater
Skyvepartier i aluminiumsprofiler er den veggløsning som gir størst glassflate i en hagestue/vinterhage, pga. smale profiler, og fordi de ligger utenfor hverandre i skjøtene. Dette gir mer lys inn, og mer utsikt til hagen.

Tett konstruskjon
Haker på sideprofilene gjør at dørene/vinduene griper inn i hverandre når de lukkes. Dette øker styrken og gir fullstendig tette skjøter mellom dørene/vinduene. Doble børstelister i øvre og nedre profil hindrer trekk langs karmprofilene.

 

Stor åpning
Skyvepartiene kan skyves til begge sider, og alle elementene pakker seg bak hverandre. Dette gir stor åpning ut når en på fine dager ønsker mest mulig utluftning, ved 3-delt parti får en 2/3 åpning, ved 4-delt parti får en 3Ž4 åpning osv.

Mange alternativer
Dør- og vinduspartiene leveres med enkelt herdet glass, samt flere typer isolerglass. Den mest brukte høyden er 200 cm for dører og 120 cm for vinduer, men de fleste lages på mål. Prisen er den samme. Største bredde på ett skyvefelt er 6 meter, ved større bredder setter vi sammen flere felt.

 

Lang levetid, vedlikeholdsfritt
Skyvepartiene i aluminium har vært produsert sammenhengende i 17 år, og tilbakemeldingene viser at kvaliteten holder seg selv etter mange år. De forandrer seg ikke ved temperatursvingninger og krever kun vanlig vask.

Flere farger
Alle dør- og vindusvarianter leveres med både eloksert, aluminiumsfarget overflate og hvit brennlakkert overflate. Andre farger leveres på bestilling.

 

Komplett leveranse
Skyvepartiene leveres komplett med alle nødvendige deler som må til for å montere det. Sporprofiler, U-profiler, håndtak, låseknapper, skruer og pakninger inngår.