Glasstak

Vi anvender en rekke forskjellige glasstyper og tykkelser alt etter behov og bruksområder. Alle våre glasskvaliteter er godkjente sikkerhetsglass! Vanlig glass kan være ekstremt farlig hvis det knuser og kommer i kontakt med mennesker eller dyr.

/editor_files/481.jpg

Laminert isolerglass, 2-lags
-består av et 6 mm varmereflekterende glass ytterst og tett 6,38 mm laminert glass innerst, med en avstand fylt med argongass på 15 mm mellom (total glasstykkelse 27mm). Mange varianter finnes, men det mest brukte er et såkalt 33/66 glass, dvs. at det kun har 33 % varmegjennomgang og 66% lysgjennomgang. Glass med mindre varmegjennomgang vil ha mindre lysgjennomgang og følgelig mer synlig toning.

Laminert glass, 6 og 8 mm
- består av 2 stk 3 mm /4 mm glass med en plastfolie limt i midten. Laminert glass brukes i enkelt glasstak. Ved knusing vil glasset bli hengende i plastfolien.

Plastfolien i laminert glass reduserer betydelig falmings-
problemer på grunn av sol og sterkt lys.

Enkelt 6 mm herdet glass
- brukes til enkelt glasstak som alternativ til laminert glass. Glasset er svært sterkt og tåler store påkjenninger, ved en eventuell knusing vil glasset bli pulverisert og drysser ned. Godkjent som enkelt glasstak i høyder opptil 3,5 m fra bakken
/editor_files/boconisola.jpg